Kellonaika 23.03.2025 Klo:15:00
Tapahtumapaikka Korvatunturin koulu, Sauherrantie 23
Järjestäjä PohLu-hanke.
Made on klassinen keittokala, mutta sen mahdollisuudet eivät rajoitu siihen. Haluatko kokeilla jotain uutta?
Made taipuu moneen, ja sen nahka sopii erinomaisesti käsitöihin. Tule mukaan luovaan työpajaamme kokeilemaan ja samalla keksimään yhdessä, mitä kaikkea mateesta voisi tehdä!
Tule tutustumaan mateen nahan käsittelyyn ja miten siitä saa monenlaisia desing-tuotteita. Kouluttamassa Reija Aaltonen.
Työpajassa pääset mukaan myös kokkailemaan mateesta fish and chips sekä mateen mätiä ja perunaröstiä.
Mukaan voi tulla myös vain keskustelemaan ja tarinoimaan entisaikojen ruoanlaitosta.
Ilmoittaudu mukaan 20.3 mennessä.
Ilmoittautumaan tästä: https://forms.gle/ubah6hifNbuMcaSA7
Kellonaika 23.03.2025 Klo:15:00
Tapahtumapaikka Korvatunturin koulu, Sauherrantie 23
Järjestäjä PohLu-hanke.