Haluatko lähettää postia Korvatunturille? Se onnistuu aivan perinteiseen tapaan postilla, osoitteeksi raapaistaan vain Joulupukki ja Joulumuori, 99999 Korvatunturi-Savukoski. Nykyään suurin osa paperipostista menee ensin Napapiirille Joulupukin pääpostikonttoriin alkulajitteluun, mutta älä huoli, kaikki kirjeet avataan ja luetaan aivan varmasti. Voit myös käyttää nykyaikaisia sähköisiä välineitä ja jättää viestin tähän alle. Nettitontut auttavat Joulupukkia ja Joulumuoria viestien käsittelyssä.

19.12.2018
"Hei Joulupukki! Odotan sinua kovasti. Voitko tuoda pikkuveljelleni jonkin lahjan? Minä itse toivoisin prinsessamekkoa. Kaikkea hyvää sinne! Nähdään jouluaattona! Terveisin, Unna

***
Hei Unna ja kaikki muutkin ystäväni! Kiitos viestistäsi. Mukava huomata, että huomioit hienosti pikkuveljesi toiveissa, niin sitä pitää. Täällä Korvatunturilla on melkoinen tohina. Lunta on sadellut hiljokseen useana päivänä ja olemme Muorin ja apulaisten kanssa valmistelleet reissuun lähtöä. Iloista joulunodotusta sinulle ja pikkuveljellesi.
Ystävällisin terveisin: Joulupukki"
Unna
Sipoo, Suomi
18.12.2018
"Rakas joulupukki,

Toivoisin joululahjaksi Ninjago Kai-lentohyrrän, Blaze-robotin, Hevisaurus-levyn, Batman-lentokoneen, Spidermanin auton ja Ninjago-lehtiä. Lisäksi haluaisin muovailuvahaa ja joulukuusenkoristeita. Olen ollut superkiltti. Me ollaan mummilla jouluaattona, tervetuloa sinne!

Terveisin, Noel
***
Hei vaan Noel ja muut siellä Helsingissä!
Ei ole enää pitkästi jouluun, joten jatka vain samaan malliin kilttinä oloa. Sinulle, mummille ja muille terveisiä täältä Korvatunturilta.
Terveisin: Joulupukki"
Noel Rantala
Helsinki, Suomi
11.12.2018
"Rakas Joulupukki,
Toisitko meille iloa,rakkautta ja terveyttä elämään sekä tosi ihania lahjoja kuten Drone, kauko-ohjattava auto ja Teletapit.
Hyvää Joulua koko Korvatunturin väelle!
Toivoo: Leo 7v, Milo 3 v ja mummi sekä avoukki
***
Kiitos terveisistä! Oikein hyvää joulun odotusta sinne Joensuuhunkin.
Terv. Joulupukki
"
Leo
Joensuu, Suomi
26.11.2018
"Terve joulupukki ja joulumuori!
Mä toivon tänä jouluna koko maailmalle paljon rakkautta ja onnellisuutta, myös teille sinne korvatunturille! ♥️

****
Kiitos Saara hienosta toiveesta. Tähän on helppo yhtyä täältä Korvatuntaurilta. Toivotamme sinulle onnellista joulunodotusta.
Terveisin: Joulumuori ja koko tonttulan väki"
Saara
Alajärvi, Suomi
21.11.2018
"Hei! Haluaisin joululahjaksi babyborn-nuken, barbileikkisetin, oikean koiran, karkkipussin ja tosi tosi pumppuisan pallon sekä agenttitavaroita. Terveisiä joulupukille toivoo Helmi 6v.
***
Kiitos terveisistä Helmi! Hyvää joulunodotusta sinulle.
-Joulupukki"
Helmi
Siilinjärvi, Suomi
21.11.2018
"Hei joulupukki! Lähetän sinulle kirjeen jossa on toiveitani. Tein kaksi samanlaista kirjettä jossa toinen on postilaatikossa jos tontut käyvät ottamassa sen. Ja toisen minä lähetän sinulle. Odotan tosi paljon milloin on joulu. Toivoisin esimerkiksi urheiluvaatteita, chelissejä, petsejä, kirjoja, skeittarin kruisarikin käy. Rullaluistimet ja tietenkin elävän KOIRAN! Sit kun on joulu niin HYVÄÄ JOULUA!
T:Pihla9V
***

Hei Pihla!
Kiitos kirjeestäsi ja oikein hyvää joulunodotusta sinulle sinne Siilinjärvelle."
Pihla
Siilinjärvi, Suomi
21.11.2018
"Hei Joulupukki,
Haluaisin lahjoittaa jollekin KorvatunturinMaan vähävaraiselle jouluiloa, mutta onko siellä mitään keräystä jota kautta voisin sen tehdä. Mieluiten lapsiperheelle.
***
Hei Kaija!
Mahtava homma, että haluat olla mukana tuomassa Hyvän mielen joulua lähimmäisillesi. Tuommoinen se lämmittää sydäntä oikein isosti. Kysymässäsi asiassa suosittelemme ottamaan yhteyttä seurakuntaan esimerkiksi diakonissa Pirjo Alataloon puh. 040 512 0767. Pirjo on ennenkin toiminun jouluapulaisena tämän tyylisissä asioissa. :)"
Kaija Evakka
Keminmaa, Suomi
14.11.2018
"Rakas Joulupukki ja Joulumuori ~ 

Mitä Teille kuuluu? Minulle kuuluu hyvää!
Odotan innolla joulua ja tämä on ensimmäinen kirjeeni Korvatunturille.
Minä toivoisin lahjaksi:
-Pehmoleluja hahmoissa: Chuchel, Sonic & Tales, Komo-minä itse.
-Xbox + Sonic 3 -peli

Tontuille terveisiä!
Jouluisin ajatuksin, Kosmo 5v.

***
Kiitos vain terveisistä ja kirjeestä Kosmo!
Hyvää kuuluu. Touhua ja tohinaa piisaa jouluvalmisteluiden suhteen eikä meillä täällä Korvatunturillakaan ole vielä lunta, mutta älkää huoliko, liikkeelle päästään ja valmista tulee ajallaan. Terveisiä myös sinne Helsinkiin.
Terveisin: Joulupukki"
Kosmo Wilson
Helsinki, Suomi
9.11.2017
"Hei joulupukki, kiva kun kävit taas meillä! Kiitos lahjoista ja hyvistä ohjeista, lupaan olla
taas vuoden kilttinä :)"
Henni
Rovaniemi, Suomi

Lähetä terveiset

Give feedback