Tapahtumat

Korvatunturi Triathlon for Ladies 2022

Tarjolla taatusti uniikki ja unohtumaton leikkimielinen eräseikkailu naisille!

Kellonaika 06.08.2022 Klo:10:00

Tapahtumapaikka Savukoski

Järjestäjä Tulppion Majat

Leikkimieltä ja itsensä voittamista

39. Korvatunturi Triathlon for Ladies 6.8.2022 järjestäjänä toimii Tulppion Majat Savukoskella.

Triathlon on leikkimielinen eräseikkailu naisille, jossa matkaa taivalletaan kolmen päälajin ja iloisten rastitehtävien siivittämänä. Reitillä ei kisata kelloa vastaan, vaan tavoitteena on nauttia luonnosta ja haastaa itsensä. Varsinaisen Triathlonin jälkeen nautitaan ”saunatriathlonissa” löylyjen rentouttavasta vaikutuksesta, illallisesta ja iltatilaisuudesta tansseineen. Mukaan voi ilmoittautua yksin tai porukalla.

Kesätriathlonissa elokuun ensimmäisenä lauantaina matka taittuu patikoiden, maastopyöräillen ja meloen.  Melontaosuus suoritetaan kahden hengen kanoottikuntina. Mikäli osallistujalla ei ole paria omasta takaa, järjestäjä huolehtii melontakaverin.

Osallistumismaksu seuraavaan Triathloniin määritellään talvella 2022. Osallistumismaksu sisältää välineet, retkieväät/ päiväkahvit, saunan, illallisen Tulppion Majoilla, iltatapahtuman onnittelumaljoineen, sisäänpääsyn tansseihin, iltapalan, t-paidan/ puffihuivin ja vakuutukset.

Triathlonistien edulliset majoitukset hoituvat myös Tulppiossa. Majoitusvaihtoehtoina on mökki tai leirialueen teltta- tai caravanpaikka.

Mukaan mahtuu noin 50 Ladya ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisen alkamisesta ilmoitetaan tapahtuman Facebook -sivuilla.

TERVETULOA MUKAAN!

Löydät meidät myös

Give feedback