Tapahtumat

Korvatunturi Triathlon for Ladies

Tarjolla taatusti uniikki ja unohtumaton leikkimielinen eräseikkailu naisille!

Kellonaika 27.07.2019 Klo:09:00

Tapahtumapaikka Savukoski

Järjestäjä Kairijoen Eräkeskus ja Hotelli Samperin Savotta

Leikkimieltä ja itsensä voittamista

36. Korvatunturi Triathlon for Ladies järjestetään 27.7.2019 Kairijoen Eräkeskuksessa Savukoskella.

Kyseessä on leikkimielinen eräseikkailu naisille, jossa matkaa taivalletaan patikoiden, maastopyöräillen ja meloen. Reitillä ei kisata kelloa vastaan, vaan tavoitteena on nauttia luonnosta ja haastaa itsensä. Varsinaisen Triathlonin jälkeen nautitaan ”saunatriathlonissa” löylyjen rentouttavasta vaikutuksesta, illallisesta ja iltatilaisuudesta tansseineen.

Mukaan voi ilmoittautua yksin tai porukalla. Melontaosuus suoritetaan kahden hengen kanoottikuntina. Mikäli osallistujalla ei ole paria omasta takaa, järjestäjä huolehtii melontakaverin.


Osallistumismaksu seuraavaan Triathloniin määritellään keväällä 2019. Osallistumismaksu sisältää kanootin välineineen, pyörän, retkieväät/ päiväkahvit, saunan, illallisen Kairijoen Eräkeskuksessa, iltatapahtuman onnittelumaljoineen, sisäänpääsyn tansseihin, iltapalan, t-paidan ja vakuutukset.

Triathlonistien edulliset majoitukset hoituvat myös Kairijoella. Majoitusvaihtoehtoina on mökki, erämökki, teltta tai asuntovaunupaikka.

Mukaan mahtuu 50 Ladya ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisen alkamisesta ilmoitetaan tapahtuman Facebook -sivuilla.

TERVETULOA MUKAAN!

Give feedback