Tapahtumat

Korvatunturi Triathlon for Ladies 2020

Tarjolla taatusti uniikki ja unohtumaton leikkimielinen eräseikkailu naisille!

Kellonaika 25.07.2020 Klo:09:00

Tapahtumapaikka Savukoski

Järjestäjä Hotelli Samperin Savotta

Leikkimieltä ja itsensä voittamista

37. Korvatunturi Triathlon for Ladies järjestetään 25.7.2020 Hotelli Samperin Savotassa Savukoskella. 

HUOM! 4.4.2020 TALVITRIATHLON ON PERUTTU koronavirusepidemiaan varautumisen vuoksi.

Triathlon on leikkimielinen eräseikkailu naisille, jossa matkaa taivalletaan kolmen päälajin ja iloisten rastitehtävien siivittämänä. Reitillä ei kisata kelloa vastaan, vaan tavoitteena on nauttia luonnosta ja haastaa itsensä. Varsinaisen Triathlonin jälkeen nautitaan ”saunatriathlonissa” löylyjen rentouttavasta vaikutuksesta, illallisesta ja iltatilaisuudesta tansseineen. Mukaan voi ilmoittautua yksin tai porukalla.

Kesätriathlonissa heinäkuun viimeisenä lauantaina matka taittuu patikoiden, maastopyöräillen ja meloen.  Melontaosuus suoritetaan kahden hengen kanoottikuntina. Mikäli osallistujalla ei ole paria omasta takaa, järjestäjä huolehtii melontakaverin.

Osallistumismaksu seuraavaan Triathloniin määritellään talvella 2020. Osallistumismaksu sisältää välineet, retkieväät/ päiväkahvit, saunan, illallisen Hotelli Samperin Savotassa, iltatapahtuman onnittelumaljoineen, sisäänpääsyn tansseihin, iltapalan, t-paidan/ puffihuivin ja vakuutukset.

Triathlonistien edulliset majoitukset hoituvat myös Samperissa. Majoitusvaihtoehtoina on mökki tai hotellihuone.

Mukaan mahtuu noin 50 Ladya ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisen alkamisesta ilmoitetaan tapahtuman Facebook -sivuilla.

TERVETULOA MUKAAN!

Löydät meidät myös

Give feedback