Rakennus Roope Hannula on rakennusalan yritys, jonka juuret kasvavat Savukoskelta ja jonka pääasiallisena toimenkuvana on pientalojen uudis- sekä korjausrakentaminen. Erityisesti omaamme vahvan ammattitaidon lomarakentamisessa ja hirsirakentamisessa.

Rakennus Roope Hannula

Kauppa ja palvelut, Rakentaminen

040 5502 711

Rakennus Roope palveluksessanne

Yhtiömme perusperiaatteisiin kuuluu korkea rakentamisen moraali, laatu, tehokkuus, jatkuva kehitys sekä nykyaikaisuus. Koemme asiakaspalvelun tärkeäksi nykyaikaisessa rakentamisessa, siitä esimerkkinä kaikkiin hankkeisiin kuuluva kuvapalvelu.

Rakennus Roope Hannula on kokonaisvaltainen ratkaisu pientalokohteisiin. Tarjoamme palveluita aina suunnittelusta kodinkoneitten asennuksiin asti ja kaiken siltä väliltä. Meiltä saa apua myös tontin hankintaan, maansiirto- ja LVIS-töihin liittyviin kysymyksiin pientalokohteessa ja rakennusluvan hankkimiseen, sekä kaikkeen pientalorakentamiseen liittyviin kysymyksiin lupa-asioissa.

Toimimme pääasiallisesti Pohjois-Suomen alueella, mutta teemme hankkeita myös muualla, erityisesti hirsitöitä.

 

 

Sijainti

Sallantie 126a
98850 Kuosku
Katso reittiohjeet

Löydät meidät myös

Kävijäarviot

Arvosana: 0 (0 arvostelut)

Muita samankaltaisia palveluita

Kauppa ja palvelut, Konekorjaamot ja -vuokraamot, Korjaamot, Rakentaminen

040 846 5182

Kauppa ja palvelut, Konekorjaamot ja -vuokraamot, Korjaamot, Lahjat- ja erikoistavarat

0505518897

Kaupat, Kauppa ja palvelut, Lahjat- ja erikoistavarat, Maa-, metsä- ja kalatalous, Matkailu, majoitus ja ravintolat, Porotalous, Vapaa-aika

0445410013

Give feedback