Viihtyisä mökki neljälle vuokrattavana ympärivuotisesti Tanhuassa Luirojoen varrella.

Riekkoranta/

Lomamökit ja -kylät, Matkailu, majoitus ja ravintolat, Metsästys ja kalastus, Vapaa-aika

045 78753245
-

Hirsipaneelirakenteinen, 42:n neliön suuruinen mökki sijaitsee Sodankylän ja Savukosken keskustan puolivälissä Tanhuassa,Luirojoen varrella. Ympäristö on rauhallinen,kummallakaan puolella mökkiä naapureita ei ole näkyvissä.

Mökin alakerran olohuoneessa on varaava takka sekä kylpyhuone varustettuna suihkulla, vesiwc:llä sekä pyykinpesukoneella. Keittiön varustuksena on liesiuuni, jenkkikaappi, mikro, kahvin-ja vedenkeitin sekä leivänpaahdin. Avokuistilla on oleskelukalusteita sekä sähkögrilli.

Yläkerta on yhtenäistä tilaa ja siellä on vuodepaikat 4:lle henkilölle( runkopatjaparisänky ja 2 yksittäistä runkopatjasänkyä) Parveke on avonainen.
Mökistä löytyy pölynimuri, siivousvälineet ja -aineet sekä yhdet talouspaperi ja wc-paperirullat alkuun. Auton lämmitystä varten on johtokela.

Ulkorakennuksessa on sähkölämmitteinen 2: hengen vuoteella varustettu aittahuone. Varaston puolelta löytyvät polttopuut ja sekajäteastia. Sekäjätteille on myös iso säiliö sorakuopan yhteydessä Saarivaarantiellä. Kierrätyspiste löytyy Tanhuan kylältä Kuissuvannontien alkupuolelta.

Piha- alueella on avotulipaikka,savustuslaatikko käytettävissä.
Pienessä koiratarhassa on koppi ja lemmikit saavat olla myös sisätiloissa.Olohuoneen kaapista löytyy lemmikeille suojapeitto sohvalle ja portaiden alla on nukkumatila.

Luirojoella liikkumiseen on käytettävissä mökin lasikuituinen soutuvene.
Talvisin kannattaa kokeilla pilkintää joella omin varustein.
Lähialueilla on useita kalastukseen sopivia Kemijoen latvojen sivujokia. Kalastuslupia ja kalastuspaikkavinkkejä saa Jari Piiraiselta p. 0400 394733
Myös kauniit melontareitit lähellä.

Valtion metsästysmaat ovat lähimmillään tien toisella puolella vajaan 1 km: n päässä. Ja marjastukseen ja sienestykseen riittää ympäristössä runsaasti luontoa.

Vaellukseen sopivia reittejä on esim. Kivitunturilla (puolen tunnin ajomatka) UKK: n kansallispuistossa ( tunnin ajomatka) ja Pyhä- Luosto alueella ( puolentoista tunnin ajomatka).
Talvisin 5 km: päässä valaistu perinteinen hiihtolatu ja moottorikelkkareitti. Lähin laskettelurinne Sodankylän Kommattivaara, jossa myös hyvin hoidetut hiihtoladut. Uimahalli on Sodankylän varuskunnan alueella, käyttövuorot löytyvät Sodankylän kunnan sivuilta.

  • viikkohinta 500,00 €

 

 

Sijainti

Saarivaarantie 24
99640 Tanhua
Katso reittiohjeet

Kävijäarviot

Arvosana: 0 (0 arvostelut)

Muita samankaltaisia palveluita

Käsityöt, Matkailu, majoitus ja ravintolat, Vapaa-aika

040 7159716
-

Käsityöt, Matkailu, majoitus ja ravintolat, Ohjelmapalvelut, Terveys- ja hyvinvointipalvelut

0503226458

Kahvilat ja konditoriat, Kaupat, Kauppa ja palvelut, Kioskit, Leirintäalueet, Matkailu, majoitus ja ravintolat

0400692397

Give feedback