Tapahtumat

Savukoskipäivät

Savukoskipäivät pyöräytetään käyntiin lauantaina 8.7.2023 klo 11.00. Artistivieraana Marko Haavisto! Luvassa on kotiseutuhenkistä ohjelmaa kaiken ikäisille.

Kellonaika 08.07.2023 Klo:11:00

Tapahtumapaikka Kotiseututalo Puistola, Aaltovirrantie 1

Järjestäjä Savukosken kunta ja paikalliset yhdistykset

Kesäisen kotiseututapahtuman ydin on yhdessä oleminen ja tuttujen tapaaminen. Turinoinnin lomassa kisaillaan, nautitaan ohjelmasta ja herkutellaan myyntikojujen antimilla. Ohjelmassa on perinteisesti puheita, palkitsemisia, musiikkia ja jotain kivaa perheen pienimmille. Tänä kesänä pelaamme myös bingoa.

***

Lännen Lokari -konsertissa on mukana sävelmiä, jotka alunperin syntyivät rapakon takana, mutta tulivat meillä tuttuakin tutummaksi mm. Laila Kinnusen, Tapio Rautavaaran ja Annikki Tähden suomenkielisinä versioina. Konsertti on nimetty kuulun Amerikan kävijän, Hiski Salomaan mukaan. Siinä kaukaiset lännen maisemat ja meidän villi pohjolamme paiskaavat lämpimästi kättä keskenään.

klo 11-13.30 Lännen Lokari Savukoskipäivillä Kotiseututalo Puistolassa

klo 14.30 Päiväkonsertti, Saukoti

klo 16 Pubikonsertti, Lyytin Pubi

Tervetuloa Suomi-länkkärien pariin!

Marko Haavisto, laulu
Kerttu Valkonen, laulu
Hannu Kella, harmonikka
Casper Lidsle, lyömäsoittimet
Harri Lidsle, tuuba

Konsertti tuli kylään – tukee Taiteen edistämiskeskus

***

Veera Väistön Muodonmuutoksia -runoesitys Kotiseututalo Puistolassa

Veera on Kittilässä pidetyn Piharuno -kisan voittaja. Väistön Muodonmuutoksia-voittoesityksen teksti syntyi pitkällä, vuoden mittaisella vaelluksella Lapin erämaissa kaksitoista vuotta sitten.

 

 

 

Give feedback