Visit Savukoski-Korvatunturi

Joulupukki, Joulumuori, reilut 1.000 muuta vakituista asukasta sekä yli 12.000 poroa toivottavat sinut tervetulleeksi tutustumismatkalle Savukoskelle, KorvatunturinMaahan. Täältä löydät Joulupukin aidon kotitunturin Korvatunturin lisäksi laajat erämaat ja hienot puitteet mm. luontomatkailuun, sekä alueen kylistä ystävälliset ihmiset, jotka ovat valmiita kertomaan lappilaisesta elämänmenosta ja tarjoamaan tarvitsemasi palvelut juuri sinulle. Löydät meidät sosiaalisesta mediasta nimellä Visit Savukoski-Korvatunturi. Ole mukana kertomassa alueen tarinaa lisäämällä meistä kertoviin julkaisuihin tunniste #visitsavukoskikorvatunturi

Tapahtumat

You can see all the  events in the event calendar

You can see all the  events in the event calendar

23.10.
11:00
Harrastus | Menovinkki | Tapahtuma

Kässämessut ja suomalaisen käsityön päivä

Suomalaisen käsityön päivän Kässämessut Kylätalolla klo 11-14. Ohjelmassa mm. työpajoja ja työnäytöksiä, käsityömyyjäiset, Kemijärven kansalaisopisto esittäytyy, kanttiini. Myyntipaikkojen varaus ja työnäytösten ilmoittaminen Savukosken kulttuuritoimeen puh. 040 574 9239.
24.10.
17:00
Huvi | Menovinkki

YHDESSÄ! Vauvaperheiden tapahtuma

Uulun muusikot ja sosiaalisen sirkuksen ammattilaiset tekivät konsertin, jossa vauva ja vauvan lähipiiri (vanhemmat, sisarukset, kummit, mummit ja muut tärkeät ihmiset) saavat tehdä ja olla yhdessä! Soveltuu 1-24 kk ikäisille vauvoille perheineen. Kolme ohjaajaa, kesto 40 min. Vapaa pääsy.
28.10.
16:00
Huvi | Menovinkki

Teatteriretki Rovaniemelle

Kulttuuritoimen teatteriretki Rovaniemelle katsomaan Karpolla on asiaa. Esitys on Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun ja Kotkan kaupunginteatterin yhteistuotanto, lavalla nähdään myös kylän oma tyttö Emma Kilpimaa. Varaa retkipaikka kulttuuritoimesta 12.10. mennessä. Liput 18 e +kuljetus n. 15 e.
28.10.
18:00
Harrastus | Menovinkki

Uiton päättymisestä 30 v.

Savukosken kirjastossa kansalaisopisto järjestää tilaisuuden to 28.10.2021 klo 18 alkaen Uiton päättymisestä 30 v. Ensin katsotaan lyhytelokuva ja sen jälkeen keskustelua, paikalle tulee myös paikallinen uitonmies.
Näe ja koe

Löydä Savukoski

Tekemistä

Suosittelemme juuri nyt

Savukoski some

Paikalliset tarinat

Give feedback